16/10/2022 19/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου ως χοροστατών, ιερουργούντος του π. Νήφωνος Καρολεμέα, προϊσταμένου του ως άνω Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο κάνοντας μάλιστα την αρχή των θείων κηρυγμάτων για την νέα εκκλησιαστική χρονιά με την σημερινή Κυριακή του Σπορέως, ερμηνεύοντας την ωραία και...
16 Οκτωβρίου, 2022 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2022 - 17:55

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου ως χοροστατών, ιερουργούντος του π. Νήφωνος Καρολεμέα, προϊσταμένου του ως άνω Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο κάνοντας μάλιστα την αρχή των θείων κηρυγμάτων για την νέα εκκλησιαστική χρονιά με την σημερινή Κυριακή του Σπορέως, ερμηνεύοντας την ωραία και τόσο διδακτική Παραβολή του Κυρίου που την βρίσκουμε στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο κεφ. 8 και στίχοι 5-15.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων