31/12/2019 31/12/2019 Σήμερα το πρωί, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβ. Ποιμενάρχης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον διάκονο της Μητροπόλεως π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη, πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά, ποιμαντική περιοδεία στα καταστήματα της πόλης του Γυθείου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 19:53

Μπήκε και ευλόγησε καθένα από τα μαγαζιά του Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Μπήκε και ευλόγησε καθένα από τα μαγαζιά του Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το πρωί, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβ. Ποιμενάρχης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον διάκονο της Μητροπόλεως π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη, πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά, ποιμαντική περιοδεία στα καταστήματα της πόλης του Γυθείου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης ευχήθηκε, στους καταστηματάρχες που τον υποδέχθηκαν με πολλή χαρά καλή χρονιά και ευλογημένη και τους διένειμε Καινή Διαθήκη και εικόνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων