06/06/2022 07/06/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε σήμερα 6 Ιουνίου 2022 στο γραφείο του, τον Μανιάτη κ. Ανάργυρο Δερδελάκο, πρωτοψάλτη του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Γυθείου, νέο αριστούχο διπλωματούχο της Βυζαντινής Μουσικής, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ο οποίος προσήλθε να ενημερώσει τον Σεβασμιώτατο για την επιτυχία του και να...
06 Ιουνίου, 2022 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 1:39

Νέος διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Νέος διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής στον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε σήμερα 6 Ιουνίου 2022 στο γραφείο του, τον Μανιάτη κ. Ανάργυρο Δερδελάκο, πρωτοψάλτη του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Γυθείου, νέο αριστούχο διπλωματούχο της Βυζαντινής Μουσικής, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ο οποίος προσήλθε να ενημερώσει τον Σεβασμιώτατο για την επιτυχία του και να λάβει την ευχή του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον φέρελπι αυτόν νέο στη βυζαντινή μουσική, ο οποίος διακρίνεται για την αφοσίωση του στην Εκκλησία και του ευχήθηκε τα δέοντα σχετικά με την διακονία του στο αναλόγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων