09/04/2022 09/04/2022 Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ι.Ναό Τριών Ιεραρχών Μαυροβουνίου και χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρ. π. Σταύρο Βλαστέλλη, ο οποίος και όλα τα είχε τακτοποιήσει κατ’ άριστον τρόπον και με την δέουσα ιεροπρέπεια. Ο Σεβ. στο κήρυγμά...
09 Απριλίου, 2022 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2022 - 19:18

Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Μαυροβούνι Γυθείου

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Μαυροβούνι Γυθείου

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ι.Ναό Τριών Ιεραρχών Μαυροβουνίου και χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρ. π. Σταύρο Βλαστέλλη, ο οποίος και όλα τα είχε τακτοποιήσει κατ’ άριστον τρόπον και με την δέουσα ιεροπρέπεια.

Ο Σεβ. στο κήρυγμά του μίλησε για την μεγάλη πνευματική αξία για κάθε ορθόδοξο χριστιανό του Ακαθίστου Ύμνου προς την Παναγία και παρότρυνε τους πιστούς να μη παύσουν να τον λέγουν και άλλες ημέρες του έτους.

Μετά το πέρας της Ι.Ακολουθίας ο Σεβ. διένειμε χριστιανικά βιβλία στους εκκλησιασθέντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων