20/06/2023 20/06/2023 Ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης επεσκέφθη με τη σύζυγό του, τον  Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’. Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, στο Επισκοπείο όπου και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θεολογικά θέματα. Αντηλλάγησαν ως δώρα βιβλία πνευματικού περιεχομένου. Ο μεν καθηγητής προσέφερε ένα βιβλίο του αειμνήστου...
20 Ιουνίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 20:17

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κορναράκης στον Μάνης Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κορναράκης στον Μάνης Χρυσόστομο

Ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης επεσκέφθη με τη σύζυγό του, τον  Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’.

Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, στο Επισκοπείο όπου και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θεολογικά θέματα.

Αντηλλάγησαν ως δώρα βιβλία πνευματικού περιεχομένου. Ο μεν καθηγητής προσέφερε ένα βιβλίο του αειμνήστου πατέρα του, καθηγητού Ιωάννη Κορναράκη με τίτλο «Ανταύγειες της πατερικής ερήμου», ο δε ιεράρχης το βιβλίο του «Στης ψυχής τα βάθη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων