14/03/2024 14/03/2024 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, χθες, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τέλεσε τον αγιασμό και απηύθυνε Χαιρετισμό στα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου (Δωρεά Ιδρύματος Νιάρχου) επαυξημένης πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακής ανατομής «Asclepius» των φοιτητών Νοσηλευτικής και των σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Ο αγιασμός τελέστηκε...
14 Μαρτίου, 2024 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 12:22

Ο Μάνης στα εγκαίνια νέου εργαστηρίου του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Ο Μάνης στα εγκαίνια νέου εργαστηρίου του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, χθες, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τέλεσε τον αγιασμό και απηύθυνε Χαιρετισμό στα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου (Δωρεά Ιδρύματος Νιάρχου) επαυξημένης πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακής ανατομής «Asclepius» των φοιτητών Νοσηλευτικής και των σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής.

Ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Πρύτανη καθηγητή κ. Γεράσιμου Σιάσου, του Προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής καθηγητού Εντατικολογίας κ. Παύλου Μυριανθέ και του διευθυντού του εργαστηρίου Ανατομικής – Ιστολογίας καθηγητή Θεοδώρου Μαριόλη – Σαψάκου.

Στη τελετή παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο οποίος μίλησε με θέμα «Ιατρική και Ηθική», επίσης μίλησαν οι κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Καθηγητής, Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και εκπαίδευση», ο κ. Θεόδωρος Πιπέρος, Χειρούργος – Ογκολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Εργαστηρίου με θέμα «Ιστορική Αναδρομή του Εργαστηρίου» και εκπρόσωπος των φοιτητών/βοηθών εργαστηρίου με θέμα «Το εργαστήριο μέσα από τη ματιά των φοιτητών». Παρέστησαν πολλοί καθηγητές της Ιατρικής, ως και φοιτητές/τριες των παραπάνω Τμημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων