30/09/2022 30/09/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, παρέστη στην τελετή ονοματοδοσίας του νεότευκτου ταχέος περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων, που φέρει την ονομασία του καταγόμενου από την Λάγια της Αν. Μάνης, ήρωα των Ιμίων Υποπλοίαρχου Βλαχάκου. Ο αγιασμός ετελέστη υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Νικαίας κ. Αλεξίου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’. Στην τελετή παρέστησαν ο Πρωθυπουργός της χώρας...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 11:29

Ο Μάνης Χρυσόστομος στην τελετή ονοματοδοσίας του Πολεμικού Πλοίου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος»

Διαδώστε:
Ο Μάνης Χρυσόστομος στην τελετή ονοματοδοσίας του Πολεμικού Πλοίου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος»

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, παρέστη στην τελετή ονοματοδοσίας του νεότευκτου ταχέος περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων, που φέρει την ονομασία του καταγόμενου από την Λάγια της Αν. Μάνης, ήρωα των Ιμίων Υποπλοίαρχου Βλαχάκου.

Ο αγιασμός ετελέστη υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Νικαίας κ. Αλεξίου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός και Υφυπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των όπλων και των σωμάτων ασφαλείας, Βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο αδελφός του ήρωα κ. Νίκος Βλαχάκος, ως και εργαζόμενοι στα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων