26/08/2019 26/08/2019 Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στην Καρδαμύλη η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Δημητρίου Γιαννημάρα, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου. Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς...
26 Αυγούστου, 2019 - 22:47

Ο Μητρ. Μάνης όρκισε τον νέο Δήμαρχο Δυτικής Μάνης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης όρκισε τον νέο Δήμαρχο Δυτικής Μάνης

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στην Καρδαμύλη η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Δυτικής Μάνης κ. Δημητρίου Γιαννημάρα, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου.

Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς Μάνης αρχιμ. π. Νήφων Καρολεμέα και ιερείς της περιοχής.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης απευθυνόμενος προς το νέο Δήμαρχο τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, προσφέροντάς του δε μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου τον προέτρεψε να ακολουθεί στην άσκηση των καθηκόντων του τα λόγια του Αποστόλου: «γρηγορεῖτε, στήκετε ἐν τῇ πίστει, ἀνδρίζεσθε, κραταιοῦσθε·».

Ο νέος Δήμαρχος στο λόγο του, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο αλλά και τους συνδημότες του για την παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων