01/05/2019 01/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης μετέβη, συνοδευόμενος από κληρικούς, σήμερα 1η Μαΐου, μετά την Θ. Λειτουργία που τέλεσε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γυθείου, στην ανθοκομική έκθεση, που διοργανώνει για 7η χρονιά, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου. Εκεί ευλόγησε τους παραγωγούς ανθέων και τους ανθοπώλεις, τους συνεχάρη για τους κόπους τους και τους ευχήθηκε ο...
01 Μαΐου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 21:42

Ο Μητρ. Μάνης σε ανθοκομική έκθεση

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης σε ανθοκομική έκθεση

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης μετέβη, συνοδευόμενος από κληρικούς, σήμερα 1η Μαΐου, μετά την Θ. Λειτουργία που τέλεσε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γυθείου, στην ανθοκομική έκθεση, που διοργανώνει για 7η χρονιά, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, στην πλατεία Δημαρχείου Γυθείου. Εκεί ευλόγησε τους παραγωγούς ανθέων και τους ανθοπώλεις, τους συνεχάρη για τους κόπους τους και τους ευχήθηκε ο Αναστάς Κύριος να τους χαρίζει υγεία και καλό στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια περιηγήθηκε την έκθεση και θαύμασε τα υπέροχα άνθη, δημιουργήματα του Πανσόφου και Δημιουργού της κτίσεως αληθινού Θεού. Οι ανθοπώλεις προσέφεραν άνθη με πολλή χαρά και ευχαρίστηση στον Σεβασμιώτατο για την τιμητική αυτή επίσκεψή του στην έκθεση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων