22/10/2019 22/10/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στο Γύθειο, όπου παρέστη στην τελετή απονομής των επάθλων και μεταλλίων των νικητών των 18ων Διασυλλογικών Αγώνων Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στον Λακωνικό κόλπο του Γυθείου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 14:17

Ο Μητρ. Μάνης στην τελετή λήξης των 18ων διασυλλογικών αγώνων ιστιοπλοΐας στο Γύθειο

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης στην τελετή λήξης των 18ων διασυλλογικών αγώνων ιστιοπλοΐας στο Γύθειο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στο Γύθειο, όπου παρέστη στην τελετή απονομής των επάθλων και μεταλλίων των νικητών των 18ων Διασυλλογικών Αγώνων Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στον Λακωνικό κόλπο του Γυθείου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου «Αίολος» Καλαμάτας, του Ναυτικού Ομίλου Ερμιόνης και του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τα παιδιά – αθλητές ιστιοπλόους και τόνισε ότι το ευγενές αυτό άθλημα είναι εξαιρετικό και ωραίο και εξόχως συμβατό με μας τους Έλληνες, που η πατρίδα μας έχει τόσες θάλασσες, το υπέροχο αυτό δώρο του Θεού. Και κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος είπε: Αξία και έπαινος δίδεται όχι μόνο στους νικητές του αθλήματος αλλά και σ’όλους τους ιστιοπλόους που αγωνίστηκαν.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων