14/03/2019 14/03/2019 Το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης αρχιμ. π. Θεόφιλο Μαντζαβράκο, μετέβη στο στρατόπεδο ‘’Συνταγματάρχη Κων. Δαβάκη’’ στη Σπάρτη, όπου και παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΕΜ. Ο Σεβασμιώτατος, αφού μετέφερε τις πατρικές ευχές...
14 Μαρτίου, 2019 - 22:31

Ο Μητρ. Μάνης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΕΜ

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΕΜ

Το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης αρχιμ. π. Θεόφιλο Μαντζαβράκο, μετέβη στο στρατόπεδο ‘’Συνταγματάρχη Κων. Δαβάκη’’ στη Σπάρτη, όπου και παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΕΜ.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού μετέφερε τις πατρικές ευχές του επιχώριου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, υπογράμμισε την διαχρονική ανά τους αιώνες της ελληνικής ιστορίας αγαστή συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Ενόπλων Δυνάμεων. Είπε ακόμη, ότι η φράση ‘’με τη βοήθεια του Θεού’’ κυριαρχεί πάντα στα ελληνικά στρατόπεδα και το φρόνημα ενδυναμώνεται κάτι το οποίο πολύ το χρειαζόμεθα. Τέλος, αφού συνεχάρη τους απερχόμενο και αναλαμβάνοντα καθήκοντα κυρίους Ταξιάρχους, Χατζηνικολάου και Χρυσακόπουλο αντίστοιχα, ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο τους.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υποστράτηγος κ. Θεοχάρης, ο Επιτελάρχης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου, εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νομού, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του νομού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων