04/07/2022 04/07/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Μαυροβουνίου Γυθείου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τον εφημέριο του ναού πρωτοπρ. Σταύρο Βλαστέλλη. Στο κήρυγμά του, την Κυριακή Γ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος μίλησε περί της προνοίας του Θεού ερμηνεύοντας την σημερινή Ευαγγελική περικοπή. Το εσπέρας μετέβη στο αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου Λακωνίας...
04 Ιουλίου, 2022 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 15:21

Ο Μητροπολίτης Μάνης από το Μαυροβούνιο Γυθείου στο Ξηροκάμπι Λακωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης από το Μαυροβούνιο Γυθείου στο Ξηροκάμπι Λακωνίας

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Μαυροβουνίου Γυθείου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τον εφημέριο του ναού πρωτοπρ. Σταύρο Βλαστέλλη.

Στο κήρυγμά του, την Κυριακή Γ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος μίλησε περί της προνοίας του Θεού ερμηνεύοντας την σημερινή Ευαγγελική περικοπή.

Το εσπέρας μετέβη στο αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου Λακωνίας και παρέστη στην εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολις Μονεμβασίας και Σπάρτης.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων