10/11/2019 10/11/2019 Στο παλαιότερο, από το 1812, Γυμνάσιο της Κύπρου, το περίφημο Παγκύπριο, στην Λευκωσία, μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος αφού έγινε δεκτός με πολλή χαρά από την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Σοφία Ιωάννου, φιλόλογον και τους καθηγητές, μίλησε στους μαθητές/τριες με θέμα: «Τί σημαίνει οτι είμαστε...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 15:57

Ο Μητροπολίτης Μάνης επισκέφθηκε το Παγκύπριο Γυμνάσιο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης επισκέφθηκε το Παγκύπριο Γυμνάσιο

Στο παλαιότερο, από το 1812, Γυμνάσιο της Κύπρου, το περίφημο Παγκύπριο, στην Λευκωσία, μετέβη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατος αφού έγινε δεκτός με πολλή χαρά από την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Σοφία Ιωάννου, φιλόλογον και τους καθηγητές, μίλησε στους μαθητές/τριες με θέμα: «Τί σημαίνει οτι είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί».

Μετά την ομιλία, ο Σεβασμιώτατος απήντησε στις ερωτήσεις των μαθητών και έγινε ενας εξαιρετικός διάλογος. Ακολούθησε ξενάγηση του Σεβ. στους χώρους του Γυμνασίου και ιδιαίτερα στο αξιόλογο Μουσείο του Παγκύπριου Γυμνασίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων