15/01/2023 16/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στο ωραίο ορεινό χωριό Βαχός, περιοχής Οιτύλου, όπου υπηρετεί στον εκεί Ιερό Ναό της Γενέσεως της Θεοτόκου, ο εφημέριος π. Ευάγγελος Γκούμας. Μετά την Θεία Λειτουργία και το κήρυγμα, παρέστη σε εκδήλωση του Συλλόγου Βαχιωτών, όπου ευλόγησε και έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα....
15 Ιανουαρίου, 2023 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 6:06

Ο Μητροπολίτης Μάνης ιερούργησε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα στον ορεινό Βαχό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης ιερούργησε και ευλόγησε τη βασιλόπιτα στον ορεινό Βαχό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στο ωραίο ορεινό χωριό Βαχός, περιοχής Οιτύλου, όπου υπηρετεί στον εκεί Ιερό Ναό της Γενέσεως της Θεοτόκου, ο εφημέριος π. Ευάγγελος Γκούμας.

Μετά την Θεία Λειτουργία και το κήρυγμα, παρέστη σε εκδήλωση του Συλλόγου Βαχιωτών, όπου ευλόγησε και έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα. Μίλησε δε στους παρισταμένους για τον Μέγα Βασίλειο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης σ’ όλους προσεφέρθη από τον Σεβασμιώτατο σύμφωνα με το πρόγραμμα «Εικόνα σε κάθε σπίτι» από μία εικόνα.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Δαβάκης, Κρητικός και Αραχωβίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Μάνης κ.κ. Δρακουλάκου και Κουμεντάκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων