14/09/2022 14/09/2022 Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ‘, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως του ομόρου σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, μετέβη στον ευρύχωρο Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης και μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την προσφώνηση του οικείου Ιεράρχου μίλησε στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης με θέμα: «Ο ιερεύς ως λειτουργός...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 14:21

Ο Μητροπολίτης Μάνης ομιλητής στην ιερατική σύναξη της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης ομιλητής στην ιερατική σύναξη της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ‘, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως του ομόρου σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, μετέβη στον ευρύχωρο Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης και μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την προσφώνηση του οικείου Ιεράρχου μίλησε στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης με θέμα: «Ο ιερεύς ως λειτουργός του θείου Θυσιαστηρίου».

Ακολούθησε συζήτηση επ’ αρκετόν χρονικόν διάστημα ως και εκφορά συμπερασμάτων. Η όλη σύναξη υπήρξε ουσιώδης και εξαιρετικά επωφελής για όλους τους κληρικούς και διεξήχθη σε κλίμα ιερατικής δεοντολογίας, ευγένειας, σοβαρότητας και ιεροπρέπειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων