24/11/2023 24/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητού του ΚΕΕΜ (Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών)-ΚΕΝ Σπάρτης, Ταξιάρχου Δημητρίου Αννετούδη και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μετά του οικείου και ομόρου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και της ευγενούς παραχωρήσεως του τέλεσε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, στο Στρατόπεδο (ΠΖ) Κων....
24 Νοεμβρίου, 2023 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 15:44

Ο Μητροπολίτης Μάνης όρκισε τους νεοσυλλέκτους οπλίτες στο ΚΕΕΜ Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης όρκισε τους νεοσυλλέκτους οπλίτες στο ΚΕΕΜ Σπάρτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητού του ΚΕΕΜ (Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών)-ΚΕΝ Σπάρτης, Ταξιάρχου Δημητρίου Αννετούδη και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μετά του οικείου και ομόρου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και της ευγενούς παραχωρήσεως του τέλεσε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, στο Στρατόπεδο (ΠΖ) Κων. Δαβάκη, την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2023 ΣΤ’ ΕΣΣΟ.

Παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων