11/08/2022 12/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο αρχαίο (των πρώιμων ρωμαϊκών χρόνων) θέατρο του Γυθείου την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή την οποία διοργάνωσε η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», όπου και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό. Στην εκδήλωση, της οποίας...
11 Αυγούστου, 2022 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 1:46

Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Γύθειο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Γύθειο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο αρχαίο (των πρώιμων ρωμαϊκών χρόνων) θέατρο του Γυθείου την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή την οποία διοργάνωσε η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», όπου και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση, της οποίας τον συντονισμό είχε η κα Χρύσα Μάνδρου – Φιλιππάκου, μίλησε ο κ. Νικόλαος Κουφός, συγγραφέας – ερευνητής και Πρόεδρος της παραπάνω Ένωσης και συμμετείχαν ο Σύλλογος Ελλήνων εκ Μικράς Ασίας και εκ Πόντου Περιφέρειας Γυθείου «Η Πρόοδος» έτος ιδρύσεως 1923, ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας Λακωνίας, η χορωδία Λιόπετρα του Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες Δήμου Ευρώτα και η χορωδία και ορχήστρα «Μουσικό Εργαστήρι Γυθείου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων