17/12/2022 17/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄ μετέβη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στη Σπάρτη και παρέστη στην επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος με αφορμή την έκδοση από τις εκδόσεις Σάκκουλα του βιβλίου του κ. Νικολάου Δημητράτου, αν. καθηγητού του Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 12:30

Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄ μετέβη την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στη Σπάρτη και παρέστη στην επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Σαϊνοπούλειου Ιδρύματος με αφορμή την έκδοση από τις εκδόσεις Σάκκουλα του βιβλίου του κ. Νικολάου Δημητράτου, αν. καθηγητού του Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον τίτλο «Η ποινική προστασία της αρχαίας και νεώτερης πολιτιστικής κληρονομιάς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων