01/09/2021 01/09/2021 Τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο όρος Φαρμακά επεσκέφθη χθές, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του επιχωρίου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ο Σεβαμιώτατος Μάνης παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 18:29

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Αργολίδα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Αργολίδα (ΦΩΤΟ)

Τις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο όρος Φαρμακά επεσκέφθη χθές, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν προσκλήσεως του επιχωρίου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ο Σεβαμιώτατος Μάνης παρέστη συμπροσευχόμενος στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Αγ. Παρασκευής ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους της κατασκήνωσης.

Στη Θεία Λειτουργία αλλά και στην ξενάγηση από τον Μητροπολίτη Αργολίδος παρέστησαν επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδος κ. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος κ.α. Ο Μητροπολίτης Μάνης στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους μίλησε υπέρ της αξίας και σημασίας της κατασκήνωσης εξ απόψεως αγωγής των παιδιών.

Οι κατασκηνώσεις είναι χτισμένες σε υψόμετρο 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, αυτή τη στιγμή ανακαινίζονται με όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, και ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδος.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων