17/03/2023 17/03/2023 Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Limeni Village, όπου σε πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση των Συλλόγων «Όμοιοι της Μάνης» που τελεί υπό την προεδρία του ομ. Καθηγητού της Ιατρικής ΕΚΠΑ κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρη και του Συλλόγου της Άρτας «Ο Σκουφάς», υπό την προεδρία του αρχιτέκτονος κ. Νικολάου...
17 Μαρτίου, 2023 - 12:18

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην εκδήλωση αδελφοποίησης «Ομοίων της Μάνης» και Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Σκουφάς»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην εκδήλωση αδελφοποίησης «Ομοίων της Μάνης» και Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Σκουφάς»

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Limeni Village, όπου σε πολιτιστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση των Συλλόγων «Όμοιοι της Μάνης» που τελεί υπό την προεδρία του ομ. Καθηγητού της Ιατρικής ΕΚΠΑ κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρη και του Συλλόγου της Άρτας «Ο Σκουφάς», υπό την προεδρία του αρχιτέκτονος κ. Νικολάου Μπανταλούκα.

Στην εκδήλωση μίλησαν αρκετοί καθηγητές, σύμβουλοι εκπαίδευσης κ.α.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε με την ευκαιρία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε στον πολιτισμό της ψυχής που δεν πρέπει να λησμονούμε, αλλά και να τον υπολογίζουμε, ως πρόσωπα, ως ομάδες, ως Σύλλογοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων