26/02/2022 26/02/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 μετέβη στο Επιμελητήριο Λακωνίας που εδρεύει στο Γύθειο και παρέστη στην ειδική εκδήλωση για την βράβευση των επιχειρήσεων περιοχής Λακωνίας. Απευθυνόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο απ’ όλους τους παραγωγικούς κλάδους, ο Σεβ. μεταξύ των άλλων είπε ότι: «Ο παρών βίος είναι ως η θάλασσα....
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 13:42

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 μετέβη στο Επιμελητήριο Λακωνίας που εδρεύει στο Γύθειο και παρέστη στην ειδική εκδήλωση για την βράβευση των επιχειρήσεων περιοχής Λακωνίας.

Απευθυνόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο απ’ όλους τους παραγωγικούς κλάδους, ο Σεβ. μεταξύ των άλλων είπε ότι: «Ο παρών βίος είναι ως η θάλασσα. Μια φορά τρικυμία και την άλλη γαλήνη. Έτσι βιώνουμε θλίψη με την πανδημία του κορωνοϊού και προστέθηκε τώρα και ο φρικτός πόλεμος στην Ουκρανία. Ωστόσο μην απογοητευόμεθα και μη πτοούμεθα ηθικώς. Ζή Κύριος ο Θεός. Να έχουμε «βεβαία την ελπίδα» και ας προσευχώμεθα, ο Ύψιστος, να δώσει σ’ όλους μας και στην ανθρωπότητα ολόκληρη, τα ύψιστα αγαθά, υγεία και ειρήνη».

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Δαβάκης, Κρητικός και Αραχωβίτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τζινιέρη και Βερούτη. Την όλη εκδήλωση διήθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων