25/12/2022 04/01/2023 Η «Μητρόπολη των εορτών» η Γέννηση του Χριστού, γιορτάστηκε με ιεροπρέπεια και λαμπρότητα σ’ όλη την Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Γύθειο όπου ανήμερα των Χριστουγέννων τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ το απόγευμα της παραμονής χοροστάτησε στον Εσπερινό των Χριστουγέννων στον...
25 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:19
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 1:12

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γύθειο για τα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γύθειο για τα Χριστούγεννα

Η «Μητρόπολη των εορτών» η Γέννηση του Χριστού, γιορτάστηκε με ιεροπρέπεια και λαμπρότητα σ’ όλη την Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Γύθειο όπου ανήμερα των Χριστουγέννων τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ το απόγευμα της παραμονής χοροστάτησε στον Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και μίλησε κατάλληλα στους πιστούς. Μάλιστα, μετά τον Εσπερινό έλαβε χώρα εορταστική σύναξη με θέμα: «Τα Χριστούγεννα στη λογοτεχνία».

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Τα Χριστούγεννα στη Μάνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων