26/02/2023 27/02/2023 Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της «συγγνώμης» τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου 2023, και προ της ενάρξεως της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκο. Επίσης συμπροσευχήθηκαν πολλοί κληρικοί από την Ανατολική και Δυτική Μάνη. Μετά το...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 2:30

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γύθειο για τον Εσπερινό της Συγγνώμης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Γύθειο για τον Εσπερινό της Συγγνώμης

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της «συγγνώμης» τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής, 26 Φεβρουαρίου 2023, και προ της ενάρξεως της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γυθείου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. π. Συμεών Λαμπρινάκο.

Επίσης συμπροσευχήθηκαν πολλοί κληρικοί από την Ανατολική και Δυτική Μάνη.

Μετά το πέρας του Εσπερινού δόθηκε η συγγνώμη κατά την εκκλησιαστική τάξη, ενώ στο αναλόγιο έψαλε τα υπέροχα τροπάρια ο πρωτοψάλτης κ. Ανάργυρος Δερδελάκος.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς και για το βαθύτερο νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που είναι η μετάνοια.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στο Γύθειο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων