19/10/2022 19/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Πρωτοδικείο Γυθείου και τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς. Παρέστησαν ο πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Κων. Βαΐτσης, η Εισαγγελεύς Πρωτοδικών κα Ελένη Γυπαράκη, οι λοιποί δικαστικοί λειτουργοί, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Ανθή Μπαλιτσάρη, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και άλλοι υπηρεσιακοί...
19 Οκτωβρίου, 2022 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2022 - 10:30

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Πρωτοδικείο Γυθείου για την τέλεση του Αγιασμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Πρωτοδικείο Γυθείου για την τέλεση του Αγιασμού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στο Πρωτοδικείο Γυθείου και τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς.

Παρέστησαν ο πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Κων. Βαΐτσης, η Εισαγγελεύς Πρωτοδικών κα Ελένη Γυπαράκη, οι λοιποί δικαστικοί λειτουργοί, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Ανθή Μπαλιτσάρη, δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την έννοια της δικαιοσύνης στην Αγία Γραφή και στη νομική επιστήμη.

Τέλος, προσέφερε ειδικό πίνακα σε κορνίζα, ένα διά το Πρωτοδικείο και ένα διά την Εισαγγελία, με ρητά περί δικαστών και δικαιοσύνης, το οποίο και παραθέτουμε κατωτέρω.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων