27/10/2022 27/10/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κοντοπεύκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής, τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από ιερείς, και κήρυξε τον θείο λόγο. Ο Σεβασμιώτατος ήταν προσκεκλημένος του προϊσταμένου του εορτάζοντα Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερου π. Σωτηρίου Γκίκα, και είχε την κανονική άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 19:17

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Άγιο Δημήτριο Κοντοπεύκου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Άγιο Δημήτριο Κοντοπεύκου

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κοντοπεύκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής, τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από ιερείς, και κήρυξε τον θείο λόγο.

Ο Σεβασμιώτατος ήταν προσκεκλημένος του προϊσταμένου του εορτάζοντα Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερου π. Σωτηρίου Γκίκα, και είχε την κανονική άδεια και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε τρία σημεία από τον βίο του Αγίου. α). Την ακλόνητη πίστη β). Την ομολογία Χριστού και γ). Την αξία της κατήχησης.

Πλήθος πιστών συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, ενώ στο Αναλόγιο έψαλε ομάδα νέων της ενορίας.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων