27/11/2022 27/11/2022 Σήμερα, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν κανονικής αδείας του επιχωρίου Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μετέβη στον ιστορικό Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πειραιώς, όπου τέλεσε την Θ. Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο. Ο Σεβ. μίλησε για την απόλυτη ανάγκη της πιστής τήρησης των θείων εντολών. Μετά το πέρας...
27 Νοεμβρίου, 2022 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2022 - 17:47

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς για το Λιμενικό Σώμα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς για το Λιμενικό Σώμα

Σήμερα, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν κανονικής αδείας του επιχωρίου Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μετέβη στον ιστορικό Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πειραιώς, όπου τέλεσε την Θ. Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο. Ο Σεβ. μίλησε για την απόλυτη ανάγκη της πιστής τήρησης των θείων εντολών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης τέλεσε το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Παρέστησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κατσαφάδος, έλκων την καταγωγήν εκ Μάνης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αλεξανδράκης, Βουλευτές και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, αξιωματικοί του Λ.Σ., ο Επίτιμος Υπαρχηγός του Λ.Σ. και Πρόεδρος της Λέσχης Αποστράτων του Λιμενικού Σώματος κ. Πελοπίδας Αγγελόπουλος και άλλοι αξιωματικοί και γενικώς στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων