27/01/2024 27/01/2024 Στο ιστορικό και όμορφο χωριό Σκουτάρι της Ανατολικής Μάνης, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και στον εκεί Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετέβη το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ για τη Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε μάλιστα τον θείο λόγο με θέμα την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του...
27 Ιανουαρίου, 2024 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2024 - 16:46

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκουταρίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκουταρίου

Στο ιστορικό και όμορφο χωριό Σκουτάρι της Ανατολικής Μάνης, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και στον εκεί Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετέβη το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ για τη Θεία Λειτουργία.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε μάλιστα τον θείο λόγο με θέμα την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Ιερού Χρυσοστόμου (438 μ.Χ.) περιγράφοντας γλαφυρότατα όλα όσα συνέβησαν τότε στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη o εφημέριος του Ναού π. Σπυρίδων Κοτζαμπασάκης είχε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την επίσκεψη του Μητροπολίτη Μάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκώμιον εις τον Ιερόν Χρυσόστομον – Του Μητροπολίτου Μάνης Χρυσοστόμου

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Θεία Λειτουργία στο Σκουτάρι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων