01/07/2021 01/07/2021 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, προσκληθείς υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, μετέβη στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021 και παρέστη συμπροσευχόμενος στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού που ετελέσθη στον ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου, προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της...
01 Ιουλίου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 20:21

Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, προσκληθείς υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, μετέβη στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021 και παρέστη συμπροσευχόμενος στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού που ετελέσθη στον ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου, προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν Αρχιερείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας, των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, κληρικοί και λαϊκοί.

Κατά τον Εσπερινό μίλησε ο Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Καρσιώτης, Αρχιερατικός Επίτροπος της ΙΗ’ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας και Γραμματεύς – Κωδικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων