04/08/2022 05/08/2022 Στο παρεκκλήσιο των Αγίων Πάντων του χωριού Μέλισσα τελέσθηκε η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα προς την Παναγία, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ και κήρυξε τον θείο λόγο. Στους ευλαβείς πιστούς κατά προτροπήν του Σεβασμιωτάτου μίλησε και ο καθηγητής της Δογματικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ....
04 Αυγούστου, 2022 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 3:20

Ο Μητροπολίτης Μάνης στους Αγίους Πάντες Μέλισσας για την Παράκληση

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στους Αγίους Πάντες Μέλισσας για την Παράκληση

Στο παρεκκλήσιο των Αγίων Πάντων του χωριού Μέλισσα τελέσθηκε η Ιερά Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνα προς την Παναγία, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στους ευλαβείς πιστούς κατά προτροπήν του Σεβασμιωτάτου μίλησε και ο καθηγητής της Δογματικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Τσίγκος, ο οποίος κατ’ αυτάς επισκέπτεται την Μάνη.

Στο τέλος διενεμήθη σε όλους από μια Καινή Διαθήκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων