18/12/2022 18/12/2022 Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον ιστορικό Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αρεόπολης Ανατολικής Μάνης, την Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον προϊστάμενο του ναού και πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον διάκονο π. Κωνσταντίνο Μαυρικάκη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 17:11

Ο Μητροπολίτης Μάνης στους Ταξιάρχες Αρεόπολης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στους Ταξιάρχες Αρεόπολης

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον ιστορικό Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αρεόπολης Ανατολικής Μάνης, την Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον προϊστάμενο του ναού και πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον διάκονο π. Κωνσταντίνο Μαυρικάκη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το 40νθήμερο μνημόσυνο, του υιού του κ. Δημάρχου Ανατολικής Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου, αειμνήστου Αναστασίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων