20/08/2021 20/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, την Παρασκευή 20 Αυγούστου, επισκέφθηκε, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο πλαίσιο της ηθικής συμπαράστασης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στη Μάνη και προσέφερε πολλά τρόφιμα και ενδύματα υπέρ αυτών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε δεόντως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας...
20 Αυγούστου, 2021 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 15:41

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας δίπλα στους πυρόπληκτους της Μάνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας δίπλα στους πυρόπληκτους της Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, την Παρασκευή 20 Αυγούστου, επισκέφθηκε, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, στο πλαίσιο της ηθικής συμπαράστασης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στη Μάνη και προσέφερε πολλά τρόφιμα και ενδύματα υπέρ αυτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε δεόντως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο για την άμεση και πρακτική αυτή ανταπόκριση και τα φιλάδελφα και φιλάνθρωπα αισθήματα του Σεβασμιωτάτου και στην κοινή δέησή τους προσευχήθηκαν για την αποκατάσταση και υγεία πάντων των πυρόπληκτων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων