07/02/2024 07/02/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας, Πύραρχος κ. Χρήστος Νικολέτος, τον οποίο δέχθηκε με χαρά ο Σεβασμιώτατος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο στο Γύθειο, ο Σεβασμιώτατος και ο νέος Διοικητής είχαν την ευκαιρία για μια ουσιαστική...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 16:56

Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας στον Μητροπολίτη Μάνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας, Πύραρχος κ. Χρήστος Νικολέτος, τον οποίο δέχθηκε με χαρά ο Σεβασμιώτατος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο στο Γύθειο, ο Σεβασμιώτατος και ο νέος Διοικητής είχαν την ευκαιρία για μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και άλλα κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος πρόσφερε ένα βιβλίο του πνευματικού περιεχομένου στον κ. Νικολέτο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων