13/03/2019 13/03/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Χρυσακόπουλος, συνοδευόμενος από τον αποχωρούντα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου. Ο νέος Διοικητής εχάρη γιά την επίσκεψη και συνομιλία με τον Σεβ. και ζήτησε την ευχή και προσευχή του Μητροπολίτου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων....
13 Μαρτίου, 2019 - 19:14

Ο νέος και ο απερχόμενος Διοικητής ΚΕΕΜ στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Ο νέος και ο απερχόμενος Διοικητής ΚΕΕΜ στον Μητροπολίτη Μάνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής ΚΕΕΜ, Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Χρυσακόπουλος, συνοδευόμενος από τον αποχωρούντα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ιορδάνη Χατζηνικολάου.

Ο νέος Διοικητής εχάρη γιά την επίσκεψη και συνομιλία με τον Σεβ. και ζήτησε την ευχή και προσευχή του Μητροπολίτου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε και συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή για την άριστη συνεργασία που είχαν. Ευχήθηκε στον νέο Διοικητή, υγεία, υπομονή και δύναμη ως και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο που αναλαμβάνει. Τόνισε δε, ότι ο τόπος ιδιαίτερα τούτος, έχει αναδείξει πολλούς αξιωματικούς όλων των όπλων και η αγάπη προς τας Ενόπλους Δυνάμεις των Μανιατών είναι παλαιόθεν δεδομένη.

Η Εκκλησία, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος, θα είναι πάντα κοντά στους αξιωματικούς και οπλίτες προσφέροντας ηθική ενίσχυση χάριν της πατρίδος μας, ιδίως σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς από κάθε άποψη.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων