27/08/2019 27/08/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε εθιμοτυπικώς στο Γραφείο του τον διεθνούς φήμης μονωδό-βαρύτονο κ. Λούη Μανίκα, τον συνεργάτη του διάσημου βαρύτονου Γκόμπι, καταγομένου από τον Αγ. Νικόλαο Μάνης (περιοχή Σμύνους), μετά της συζύγου του κυρίας Δέσποινας Μακρή – Μανίκα εκπαιδευτικού και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα πνευματικά και θεολογικά ως και...
27 Αυγούστου, 2019 - 22:07

Ο βαρύτονος Λούης Μανίκας στον Μητροπολίτη Μάνης

Διαδώστε:
Ο βαρύτονος Λούης Μανίκας στον Μητροπολίτη Μάνης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε εθιμοτυπικώς στο Γραφείο του τον διεθνούς φήμης μονωδό-βαρύτονο κ. Λούη Μανίκα, τον συνεργάτη του διάσημου βαρύτονου Γκόμπι, καταγομένου από τον Αγ. Νικόλαο Μάνης (περιοχή Σμύνους), μετά της συζύγου του κυρίας Δέσποινας Μακρή – Μανίκα εκπαιδευτικού και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα πνευματικά και θεολογικά ως και για ζητήματα μουσικής παιδείας. Ο εξαίρετος μουσικός διδάσκει σήμερα τεχνική και ερμηνεία τραγουδιού στη Φινλανδία.

Μάλιστα προσφέρθηκε να τραγουδήσει εθελοντικά στους γέροντες και στις γερόντισσες στο Γηροκομείο της Μητρόπολης και ο Σεβ. ευχαρίστως απεδέχθη την πρόταση και ευχήθηκε γενικότερα καλή επιτυχία στην ωραία καλλιτεχνική δραστηριότητα που αναπτύσσει ο εκλεκτός Μανιάτης  βαρύτονος σε ευρωπαϊκές όπερες προβάλλοντας αξίες του Ελληνισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων