29/09/2021 29/09/2021 Στην χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος προς συγκεκριμένες ομάδες πυρόπληκτων αποφάσισε να προχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει: Η Ιερά Μητρόπολις Μάνης θέλουσα να σταθεί στο πλευρό των αδελφών μας, οι οποίοι επλήγησαν κατά τις πρόσφατες πυρκαιές, αποφάσισε όπως προχωρήσει στην χορήγηση εκτάκτου οικονομικού βοηθήματος σε συγκεκριμένες ομάδες αυτών....
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 19:26

Οικονομική βοήθεια σε πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Διαδώστε:
Οικονομική βοήθεια σε πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Στην χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος προς συγκεκριμένες ομάδες πυρόπληκτων αποφάσισε να προχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολις Μάνης θέλουσα να σταθεί στο πλευρό των αδελφών μας, οι οποίοι επλήγησαν κατά τις πρόσφατες πυρκαιές, αποφάσισε όπως προχωρήσει στην χορήγηση εκτάκτου οικονομικού βοηθήματος σε συγκεκριμένες ομάδες αυτών.

Παρακαλούνται όσοι είναι:

– Μελισσοκόμοι, των οποίων καταστράφηκαν τα μελίσσια ή

– Πυρόπληκτοι, των οποίων καταστράφηκαν οι μόνιμες οικίες ή οι επαγγελματικοί τους χώροι,

να προβούν σε αίτηση οικονομικής βοήθειας προς την Ιερά Μητρόπολή μας έως 29 Οκτωβρίου 2021.

Στις αιτήσεις, θα πρέπει να περιέχονται τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού (IBAN), αντίγραφο της αίτησης που έγινε στο σύστημα arogi.gov.gr και αντίγραφο της «Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής» από τον ΕΛΓΑ (για τους μελισσοκόμους).

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν είτε μέσω φυσικής παρουσίας στην Ιερά Μητρόπολη κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων για το κοινό (9-1), είτε μέσω email στο: [email protected].

Το ύψος του χρηματικού βοηθήματος θα προσδιοριστεί μετά από την ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων από την Επιτροπή Βοηθείας των Πυροπλήκτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε ότι οποιοσδήποτε πυρόπληκτος, ανεξαρτήτου κατηγορίας, έχει ανάγκη σε τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης, μπορεί να απευθυνθεί στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως από το οποίο γίνεται καθημερινά δωρεάν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης .

Η Μητρόπολή μας, με το παρόν εγκύκλιο σημείωμα θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο.

Θα επακολουθήσει στήριξη και υπολοίπων ομάδων με νεότερη ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων