11/03/2023 11/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο χωρίο Πετρίνα Μάνης με τους πολλούς ελαιώνες και στον εκεί Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων τέλεσε μαζί με τον εφημέριο ιερομόναχο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη την Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος...
11 Μαρτίου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2023 - 19:04

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Πετρίνα για τους Β’ Χαιρετισμούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Πετρίνα για τους Β’ Χαιρετισμούς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στο χωρίο Πετρίνα Μάνης με τους πολλούς ελαιώνες και στον εκεί Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων τέλεσε μαζί με τον εφημέριο ιερομόναχο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη την Ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Παναγίας, δηλ. εξήγησε τί σημαίνει Θεοτόκος, Αειπάρθενος, Παναγία, Μεσίτρια, Μάνα, Υπέρμαχος Στρατηγός.

Ως ευλογία ο Σεβασμιώτατος διένειμε βιβλιαράκια με την Ιερή Ακολουθία των Χαιρετισμών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων