31/05/2019 31/05/2019 Την Πέμπτη 30/5/2019 το απόγευμα στον Ι.Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου του Επισκοπείου τελέσθηκε Ιερά Παράκληση από τον αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μητροπόλεως υπέρ υγείας, φωτισμού και θείας ενισχύσεως των μαθητών – τριων που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο Σεβ. Μητροπολίτης, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος στο τέλος της Ι.Παρακλήσεως...
31 Μαΐου, 2019 - 16:13

Παράκληση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Παράκληση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Ι.Μ. Μάνης

Την Πέμπτη 30/5/2019 το απόγευμα στον Ι.Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου του Επισκοπείου τελέσθηκε Ιερά Παράκληση από τον αρχιμ. π. Νήφωνα Καρολεμέα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μητροπόλεως υπέρ υγείας, φωτισμού και θείας ενισχύσεως των μαθητών – τριων που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος στο τέλος της Ι.Παρακλήσεως ανέπεμψε και την ειδική ευχή υπέρ των εξεταζομένων και μίλησε κατάλληλα προς τα παιδιά δίνοντας τους θάρρος, ψυχραιμία και δύναμη στον αγώνα που έχουν μπροστά τους. Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβ. ανεφέρθη με τρόπο παιδαγωγικό και προσαρμοσμένο στην περίσταση στα αγιογραφικά χωρία: ”Μηδείς σου τῆς νεότητος καταφρονείτω”( Α’ Τιμοθ. 4,12), ”οὐ γὰρ ἔδωκεν ἡμῖν ὁ Θεὸς Πνεῦμα δειλίας, ἀλλὰ δυνάμεως” (Β’ Τιμόθ. 1,7) και ”Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ” (Φιλιππ. 4,13).

Μετά την απόλυση ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε κάθε μαθητή μαζί με την ευχή του και από ένα στυλό και από μια εικόνα του Χριστού ως παιδίον.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων