28/04/2022 28/04/2022 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος του Επισκοπείου τελέστηκε την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου 2022 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους π. Συμεών Λαμπρινάκο, π. Νήφωνα Καρολεμέα και π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη. Στο αναλόγιο διακόνησαν οι Ανάργυρος Δερδελάκος και Πέτρος Καλαποθαράκος. Ανάμεσα στους πιστούς εκκλησιάστηκαν...
28 Απριλίου, 2022 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 16:26

Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Επισκοπείο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης παρουσία πλήθους παιδιών

Διαδώστε:
Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Επισκοπείο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μάνης παρουσία πλήθους παιδιών

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος του Επισκοπείου τελέστηκε την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 27 Απριλίου 2022 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους π. Συμεών Λαμπρινάκο, π. Νήφωνα Καρολεμέα και π. Σπυρίδωνα Κοτζαμπασάκη.

Στο αναλόγιο διακόνησαν οι Ανάργυρος Δερδελάκος και Πέτρος Καλαποθαράκος.

Ανάμεσα στους πιστούς εκκλησιάστηκαν και 35 παιδιά Γυμνασίου από τα Κατηχητικά Σχολεία της ενορίας Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου Άργους τα οποία συνόδευαν οι ιερείς π. Αντώνιος και π. Σπυρίδων ως και οι Κατηχητές τους.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος συνέχισε το θέμα των εμφανίσεων του Αναστάντος Χριστού.

Αργότερα τα παιδιά μαζί με τον Σεβασμιώτατο ανέβηκαν στην Ιερά Μονή Παναγίας της Γιάτρισσας όπου και προσκύνησαν την θαυματουργική εικόνα και παρεκάθησαν στο γεύμα που έδωσε ο ηγούμενος π. Χρυσόστομος.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων