11/07/2019 11/07/2019 Η πολύτεκνη οικογένεια του κ. Ιώβ και Σωτηρίας Αλεξοπούλου – Κόλλια, υποδηματοποιού, από το Μαρούσι Αθηνών, επεσκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης στο Επισκοπείο με την ευκαιρία του «κοινωνικού τουρισμού» στη Μάνη με μοναδικό σκοπό να πάρει την ευχή του. Ο Σεβασμιώτατος τούς καλοδέχτηκε, μοίρασε δώρα στα έξι παιδιά τους και τούς συνεχάρη για τον αγώνα...
11 Ιουλίου, 2019 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 22:01

Πολύτεκνη οικογένεια επισκέφθηκε τον Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Πολύτεκνη οικογένεια επισκέφθηκε τον Μητρ. Μάνης

Η πολύτεκνη οικογένεια του κ. Ιώβ και Σωτηρίας Αλεξοπούλου – Κόλλια, υποδηματοποιού, από το Μαρούσι Αθηνών, επεσκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης στο Επισκοπείο με την ευκαιρία του «κοινωνικού τουρισμού» στη Μάνη με μοναδικό σκοπό να πάρει την ευχή του.

Ο Σεβασμιώτατος τούς καλοδέχτηκε, μοίρασε δώρα στα έξι παιδιά τους και τούς συνεχάρη για τον αγώνα τους και την πίστη τους στο Θεό και τόνισε πως τέτοιες οικογένειες δίνουν πολλά διδάγματα στην σύγχρονη κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων