12/03/2020 12/03/2020 Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 από το Υπουργείο Υγείας, η Ιερά Μητρόπολη Μάνης, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου Γ’, αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων, των Σεμιναρίων Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας, των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής, το Εσπερινό κήρυγμα στην Καρδαμύλη...
12 Μαρτίου, 2020 - 11:39

Προληπτικά μέτρα στην Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Προληπτικά μέτρα στην Ι.Μ. Μάνης

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 από το Υπουργείο Υγείας, η Ιερά Μητρόπολη Μάνης, με απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου Γ’, αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των Κατηχητικών Σχολείων, των Σεμιναρίων Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας, των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής, το Εσπερινό κήρυγμα στην Καρδαμύλη Δυτ. Μάνης και το επισκεπτήριο στο Γηροκομείο της Μητροπόλεως “εκτός από αναγκαίες περιπτώσεις” και πάντοτε με τα ενδεδειγμένα μέτρα έως το τέλος Μαρτίου.

Τέλος, ματαιώνονται οι κάτωθι προγραμματισμένες εκδηλώσεις: Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου το Σάββατο 14/3 στη Στούπα, η επετειακή εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως το Σάββατο 21/3 στο Γύθειο και η εθνικοθρησκευτική μουσική εκδήλωση από τη χορωδία “Ηχοχρωμάτων” την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Γύθειο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων