19/12/2019 19/12/2019 Σήμερα, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΚΕΕΜ, με επικεφαλής τον υποδιοικητή του 3ου Τάγματος, που εδρεύει στο Γύθειο, Ταγματάρχη κ. Ποντικίδη, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή Μάνης, για να ενισχύσουν με τη δική τους συμβολή το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος Γ’, τους ευχαρίστησε θερμά για...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 18:07

Προσφορά τροφίμων από το ΚΕΕΜ στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Διαδώστε:
Προσφορά τροφίμων από το ΚΕΕΜ στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Σήμερα, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΚΕΕΜ, με επικεφαλής τον υποδιοικητή του 3ου Τάγματος, που εδρεύει στο Γύθειο, Ταγματάρχη κ. Ποντικίδη, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή Μάνης, για να ενισχύσουν με τη δική τους συμβολή το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος Γ’, τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική και πολύ σημαντική προσφορά τους και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων