03/01/2021 03/01/2021 Μετά την εφημερία του στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου υπηρετεί, ο Επιμελητής Α’ Χειρουργικής κ. Μιχαήλ Σταματάκος επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, το Επισκοπείο Μάνης, προσφέροντας διάφορα είδη τροφίμων στο Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως, τα οποία παρέλαβε ο υπεύθυνος του Φιλοπτώχου και της «Γωνιάς Αγάπης» π. Σταύρος Βλαστέλλης. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τον κ. Σταματάκο, τον ευχαρίστησε για...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 18:33

Προσφορά τροφίμων από Χειρουργό στο Φιλόπτωχο της Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Προσφορά τροφίμων από Χειρουργό στο Φιλόπτωχο της Μητρ. Μάνης

Μετά την εφημερία του στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου υπηρετεί, ο Επιμελητής Α’ Χειρουργικής κ. Μιχαήλ Σταματάκος επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, το Επισκοπείο Μάνης, προσφέροντας διάφορα είδη τροφίμων στο Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως, τα οποία παρέλαβε ο υπεύθυνος του Φιλοπτώχου και της «Γωνιάς Αγάπης» π. Σταύρος Βλαστέλλης.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τον κ. Σταματάκο, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του αυτή και του ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά και πολλή δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων