22/06/2019 22/06/2019 Υπό την καθοδήγηση του Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και κατόπιν κανονικής αδείας του οικείου Αρχιερέως Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τριάντα κληρικοί της Ι. Μητροπόλεώς Μάνης μετέβησαν την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 εις νήσον Αίγινα, εις την Ι.Μονήν Αγίας Τριάδος – Αγ. Νεκταρίου και αφού έψαλαν όλοι μαζί τον Παρακλητικό Κανόνα...
22 Ιουνίου, 2019 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 14:53

Προσκύνημα στην Αίγινα από τον Μητροπολίτη και Κληρικούς της Ι.Μ. Μάνης

Διαδώστε:
Προσκύνημα στην Αίγινα από τον Μητροπολίτη και Κληρικούς της Ι.Μ. Μάνης

Υπό την καθοδήγηση του Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και κατόπιν κανονικής αδείας του οικείου Αρχιερέως Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τριάντα κληρικοί της Ι. Μητροπόλεώς Μάνης μετέβησαν την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 εις νήσον Αίγινα, εις την Ι.Μονήν Αγίας Τριάδος – Αγ. Νεκταρίου και αφού έψαλαν όλοι μαζί τον Παρακλητικό Κανόνα προς τον θαυματουργό άγιο είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν την κάρα του Αγίου και τα άλλα ιερά λείψανα, τον τάφου του και να αισθανθούν την όλη ιερότητα του Αγίου των ημερών μας.

Επίσης μετέβησαν και στην Ι.Μονή του Αγίου Μηνά, όπου έτυχον θερμής υποδοχής και εκεί ετελέσθη ο Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου μας, ενώ στο αναλόγιο έψαλαν θαυμάσια χορός των εκεί μοναζουσών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων