03/03/2019 03/03/2019 Σε ενημερωτική  εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χθές το πρωί, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης. Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν τα θέματα ”Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον” από τον κ. Ιωάννη Κληροδέτη, Φυσικοθεραπευτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας και  ”Οδηγίες Διατροφής και...
03 Μαρτίου, 2019 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2019 - 14:51

Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον στη Μητρόπολη Μάνης

Διαδώστε:
Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον στη Μητρόπολη Μάνης

Σε ενημερωτική  εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χθές το πρωί, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν τα θέματα ”Πρώτες Βοήθειες στο Σχολικό Περιβάλλον” από τον κ. Ιωάννη Κληροδέτη, Φυσικοθεραπευτή και Πρόεδρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας και  ”Οδηγίες Διατροφής και Άσκησης για παιδιά σχολικής ηλικίας” από τον κ. Άγγελο Κολοκούρη, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.

Μετά το χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου κ. Παναγουλέα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στο χαιρετισμό του υπογράμμισε την ιερότητα και την αξία του ανθρωπίνου σώματος, που έφτιαξε ο Θεός και οφείλουμε να το σεβόμαστε.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν ο Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αρχιμ. π. Νήφων Καρολεμέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χριστοδουλάκος Απ., γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων