19/05/2019 19/05/2019 Στο Στάδιο ”Ειρήνης και Φιλίας” στο Φάληρο μετέβη το Σάββατο 18/5/19 ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως και παρηκολούθησε τις εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών. Ο Σεβ. παρηκολούθησε την Α’ Συνεδρία κατά την οποία μίλησαν ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα: ”Υφίσταται αναγκαιότης αλλαγής του συνταγματικού πλαισίου σχέσεων Εκκλησίας...
19 Μαΐου, 2019 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 13:22

Σε Ημερίδα στο Φάληρο βρέθηκε ο Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Σε Ημερίδα στο Φάληρο βρέθηκε ο Μητρ. Μάνης

Στο Στάδιο ”Ειρήνης και Φιλίας” στο Φάληρο μετέβη το Σάββατο 18/5/19 ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως και παρηκολούθησε τις εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών.

Ο Σεβ. παρηκολούθησε την Α’ Συνεδρία κατά την οποία μίλησαν ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ με θέμα: ”Υφίσταται αναγκαιότης αλλαγής του συνταγματικού πλαισίου σχέσεων Εκκλησίας – Πολιτείας, ισχύοντος του άρθρου 13 περί θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα; Μύθοι και παρανοήσεις”, ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Αρεοπαγίτης, με θέμα: ”Η Ορθόδοξη Εκκλησία σε μια ”θρησκευτικά” ουδέτερη πολιτεία. Συνέπειες” και ο κ. Γεώργιος Ποταμιάς, Σύμβουλος Επικρατείας, με θέμα: ”Ο Γάμος και η οικογένεια σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ελληνικού Συντάγματος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων