24/04/2019 24/04/2019 Εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες του Νυμφίου την Μεγ. Δευτέρα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταυροπηγίου Αβίας με εφημέριο τον π. Ευάγγελο Κακούρο και την Μ. Τρίτη στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νεοχωρίου Λεύκτρου με εφημέριο τον π. Κων. Κουμάντο. Ο Σεβασμιώτατος ο οποίος χοροστάτησε και στις δυο παραπάνω Ι. Ακολουθίες στο...
24 Απριλίου, 2019 - 15:17

Σε Σταυροπήγιο και Νιχώρι ο Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Σε Σταυροπήγιο και Νιχώρι ο Μητρ. Μάνης

Εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες του Νυμφίου την Μεγ. Δευτέρα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταυροπηγίου Αβίας με εφημέριο τον π. Ευάγγελο Κακούρο και την Μ. Τρίτη στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νεοχωρίου Λεύκτρου με εφημέριο τον π. Κων. Κουμάντο.

Ο Σεβασμιώτατος ο οποίος χοροστάτησε και στις δυο παραπάνω Ι. Ακολουθίες στο κήρυγμά του ερμήνευσε την μέν Μ. Δευτέρα την Παραβολή των δέκα παρθένων, την δέ Μ. Τρίτη το γνωστό τροπάριο της Κασσιανής. Στο τέλος των κηρυγμάτων του, ο Σεβ. έδωκε προς τους πιστούς και πρακτικές – ποιμαντικές συμβουλές για την Μεγ. Εβδομάδα και το Πάσχα.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της παραμονής του στη Δυτική Μάνη επεσκέφθηκε απομεμακρυσμένα χωριά για να ευχηθεί Καλό Πάσχα στους λιγοστούς κατοίκους, ως επίσης και Ιερές Μονές της περιοχής, που δεν λειτουργούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων