22/09/2019 22/09/2019 Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο Αρχαίο Θέατρο Γυθείου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου χορωδιακό φεστιβάλ με τη συμμετοχή μεικτών τετράφωνων χορωδιών. Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου στα πλαίσια του εορτασμού των ευρωπαϊκών ημερών πολιτιστικής κληρονομιάς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 18:36

Σε χορωδιακό φεστιβάλ στο Γύθειο ο Μητροπολίτης Μάνης

Διαδώστε:
Σε χορωδιακό φεστιβάλ στο Γύθειο ο Μητροπολίτης Μάνης

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο Αρχαίο Θέατρο Γυθείου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου χορωδιακό φεστιβάλ με τη συμμετοχή μεικτών τετράφωνων χορωδιών. Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και ο Μουσικός Όμιλος Γυθείου στα πλαίσια του εορτασμού των ευρωπαϊκών ημερών πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Στη συνάντηση χορωδιών συμμετείχαν οι χορωδίες:

Αρμονία – Καλαμάτας

Δημοτική Χορωδία Μεγάρων

Μουσικός Όμιλος Σπάρτης

Μουσικός Όμιλος Γυθείου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε τα εξής: «Η μουσική είναι έκφραση συναισθημάτων του ανθρώπου. Η Μουσική είναι τέχνη. Καλή τέχνη. Είναι φιλοκαλία. Είναι πολιτισμός. Δημιουργεί πολιτισμό».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλες τις χορωδίες από κοινού να ψάλλουν το «Τῇ ὑπερμάχῷ», ύστερα από προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Βερούτης, η αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Μάνης κα Δρακουλάκου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, εκπρόσωπος του Δήμου Μεγαρέων, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων