18/08/2020 18/08/2020 Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους, γέροντα π. Τύχωνα, δέχθηκε την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’. Μετά την Δέηση στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Επισκοπείου ο Σεβασμιώτατος είχε μία ενδιαφέρουσα πνευματική συζήτηση μαζί του. Αντηλλάγησαν δώρα, βιβλία, και ακολούθως ο π....
18 Αυγούστου, 2020 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 9:20

Στη Ι.Μ. Μάνης ο Καθηγόυμενος της Μονής Σταυρονικήτα

Διαδώστε:
Στη Ι.Μ. Μάνης ο Καθηγόυμενος της Μονής Σταυρονικήτα

Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους, γέροντα π. Τύχωνα, δέχθηκε την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Μετά την Δέηση στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Επισκοπείου ο Σεβασμιώτατος είχε μία ενδιαφέρουσα πνευματική συζήτηση μαζί του.

Αντηλλάγησαν δώρα, βιβλία, και ακολούθως ο π. Τύχων μετέβη στο ιερό προσκύνημα της Μητροπόλεως, την Παναγία την Γιάτρισσα στον Ταΰγετο.

Ο Μητροπολίτης Μάνης συνδέεται με τον γέροντα π. Τύχωνα από τα φοιτητικά τους χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων