11/08/2021 11/08/2021 Την Ιερά Μητρόπολη Μάνης επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος για ηθική συμπαράσταση, στήριγμα και κάθε βοήθεια μετά την δοκιμασία που συνέβη με την μεγάλη και καταστροφική πυρκαγιά σε τόσα χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης. Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε με πολλή αγάπη και σεβασμό τον...
11 Αυγούστου, 2021 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 11:03

Στηρίζει την Ιερά Μητρόπολη Μάνης ο Μονεμβασίας Ευστάθιος

Διαδώστε:
Στηρίζει την Ιερά Μητρόπολη Μάνης ο Μονεμβασίας Ευστάθιος

Την Ιερά Μητρόπολη Μάνης επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος για ηθική συμπαράσταση, στήριγμα και κάθε βοήθεια μετά την δοκιμασία που συνέβη με την μεγάλη και καταστροφική πυρκαγιά σε τόσα χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης.

Ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε με πολλή αγάπη και σεβασμό τον γείτονα αδελφόν εν Χριστώ Άγιον Σπάρτης κ. Ευστάθιον, τον ευχαρίστησε εγκαρδίως για την ευγένεια της επίσκεψης και είχε μαζί του ενημερωτική συνομιλία.

Ακολούθησε, σε ειδική συνάντηση, ομιλία πνευματική και πολύ εποικοδομητική του Σεβ. Σπάρτης προς τους κληρικούς του Γυθείου, τους υπαλλήλους των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως και τους υπευθύνους των Ι. Ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων