25/04/2019 25/04/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης μετέβη χθες Μεγάλη Τετάρτη στην περιφέρεια Λεύκτρου και το απόγευμα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πλάτσας όπου τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου αφού προηγουμένως μίλησε κατάλληλα για την σημασία του Ιερού Μυστηρίου. Πλήθος πιστών συμμετείχε στο Ι.Μυστήριο και μετά το πέρας του χειροθέτησε σε οικονόμο τον εφημέριο του Ναού π....
25 Απριλίου, 2019 - 21:56

Στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Στούπας ο Μητρ. Μάνης

Διαδώστε:
Στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Στούπας ο Μητρ. Μάνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης μετέβη χθες Μεγάλη Τετάρτη στην περιφέρεια Λεύκτρου και το απόγευμα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πλάτσας όπου τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου αφού προηγουμένως μίλησε κατάλληλα για την σημασία του Ιερού Μυστηρίου. Πλήθος πιστών συμμετείχε στο Ι.Μυστήριο και μετά το πέρας του χειροθέτησε σε οικονόμο τον εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Ζαρειφόπουλο.

Στη συνέχεια μετέβη στον Ι.Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος στο Εξωχώρι και χοροστάτησε στην Ι. Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος. Κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στα τέσσερα γεγονότα ήτοι: τον Ιερό Νιπτήρα, τον Μυστικό Δείπνο, την προσευχή του Χριστού στον κήπο της Γεθσημανής και την προδοσία του Ιούδα. Μετά το πέρας της Ακολουθίας χειροθέτησε σε οικονόμο τον εφημέριο του Ι.Ναού π. Σταύρο Λουκαρέα.

Επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Ανδρουμπεβίτσης για να ευχηθεί στη γερόντισσα Θεοδούλη.

Τέλος, την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί τέλεσε την Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Στούπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων